FRÅGOR & SVAR

Man polerar sin bil för att få ett hållbart skydd. Vid en helrekonditionering polerar man bort repor på bilen och behandlingen blir som en hinna som skyddar mot uv-ljus och vägsalt samt hjälper till att behålla lackens ursprungliga glans. Bilen blir också lätt att underhålla när man själv ska tvätta den, smutsen o tjäran avlägsnas enklare på en bil som är lackskyddad. Det spelar ingen roll om bilen är ny eller gammal, bilen behöver ändå en helrekonditionering minst en gång per år för att bevara lacken. De flesta väljer att polera sin bil innan vintern för att få ett bra skydd och gör sedan en vaxning till våren.

En bokning hos AM Line ska vara smidig, så smidig att du knappt märker av den. Först får du fylla i bokningen genom ett par steg där du först väljer hur du vill ta hand om bilen, vart vi ska hämta den och vilket datum och tid som passar dig bäst. När vi kommer och hämtar bilen brukar vi först ringa för att se att du är på plats och redo att lämna över nycklarna till vår förare.

Det tar olika lång tid beroende på vilken tjänst du bokar. När du har valt tvättpaket och sedan väljer datum och tid för din bokning så får du upp information om när din bil är tillbaka i summeringen till vänster.

Heltvätt 
En heltvätt tar upp till 3 timmar. När du bokar en heltvätt får du alltid tillbaka bilen samma dag.

Heltvätt+vaxning 
En heltvätt+vaxning tar upp till 5 timmar. När du bokar en heltvätt+vaxning får du också tillbaka bilen samma dag.

Helrekond 
En helrekonditionering kan ta ända upp till 24 timmar innan du får tillbaka din bil. Detta p.g.a att lackskyddet måste härdas under natten. Om du bokar en helrekond senast kl 11 så får du tillbaka bilen nästkommande dag. Bokar du efter kl. 11 får du tillbaka bilen två dagar senare. Planera därför alltid efter detta när du bokar en helrekond.

Om bilen blir färdig tidigare än räknat kontaktar vi dig och frågar om vi ska komma med den innan utsatt tid.

Det finns biltvättar som är både billigare och dyrare än AM Line. Vi tycker att kvalitén på arbetet är minst lika viktig som priset, därför försöker vi hitta en så bra balans som möjligt.

En tvätt eller rekonditionering ska inte bara hålla bilen ren och snygg för stunden utan även på längre sikt. Därför har vi valt att jobba med erfarna och skickliga Bilvårdstekniker för att garantera ett gediget hantverk. Detta gör att vi måste hålla något högre priser än en del andra biltvättar, i gengäld får ett skydd som vara längre och mer pengar tillbaka när du sedan säljer din bil.

Du betalar med ditt Kredit- eller betalkort när vi lämnar tillbaka din bil. Det går bra att betala kontant också men vi ser helst att du betalar med kort då detta förenklar hanteringen.

KONTAKTA OSS

0700-99 25 26

INFO@AMLINE.SE